انواع پارتیشن های اداری
پارتیشن های اداری
در محیط های اداری برای این فضای موجود را تفکیک کنند، بهتر است که از انواع پارتیشن های اداری که به عنوان جداکننده های کاذب معروف هستند انجام شود و به کمک آن ها فضایی که در اداره و ساختمان ها وجود دارد را به قسمت های جدا تقسیم بندی می کند و افراد در هر قسمت فعالیت متفاوتی را می توانند انجام دهند. در حقیقت به کمک پارتیشن ها می توان دکوراسیون اداری مدرن و جدید را محیط کار آورد.
معرفی انواع پارتیشن های اداری
همان طور که می دانید از پارتیشن ها برای جدا کردن فضا استفاده می کنند و این پارتیشن ها از نظر جنسی که دارند به انواع مختلفی تقسیم بندی می شود که در ادامه برای شما به طور کامل توضیحح می دهیم.
پارتیشن های MDF
زمانی که می خواهیم برای شما انواع پارتیشن های اداری را بگوییم، اولین جنسی که بیشترین کاربرد را دارد، جنس ام دی اف است، به گونه ای که برای فریم بندی و حتی ظاهر آن از MDF استفاده می کنند زیرا این نوع از چوب ها صاف ترین سطح را دارند و قابلیتی که دارند این است که رنگ کاری و روکش را می توان انجام داد و بسیار مقاوم و مستحکم در برابر خمیدگی و تغییر شکل دارد.
همچنین پارتیشن های ام دی اف بالاترین استحکام را در برابر خوردگی و رطوبت دارد و در محیط های کاری به عنوان عایق صدا می توان از آن ها استفاده کرد و جلوگیری می کند از منتقل شدن صدا به بخش های دیگر.
پارتیشن های اداری MDF و شیشه
در این نوع از پارتیشن ها که از MDF و شیشه به صورت همزمان استفاده می کنند، باید بدانید که برای اسکلت بندی و فریم ها از MDF استفاده می کنند و برای این که قاب ها پر شوند از شیشه ها استفاده می کنند و باید بدانید که در اداره ها از این نوع پارتیشن استفاده های زیادی می کنند و به کارمندان این امکان را می دهد که حتی به بیرون از حریم خصوصی که دارند، به بیرون از آن هم اشراف داشته باشد.
پارتیشن های ام دی اف به همراه پروفیل آلومینیوم
باید بدانید که آلومینیوم فلزی بسیار مقاوم و در عین حال سبک است و استفاده از آن در پارتیشن ها اداری باعث می شود که نمای زیبایی داشته باشد و باید بدانید که از آلومنیوم ها معمولا در فریم بندی قاب های پارتیشن اداری استفاده می کنند. استفاده کردن از MDF به دلیل این است که قاب ها را پر کنند. قابلیت این پارتیشن ها به این صورت است که شما به آسانی می توانید آن ها را جا به جا و تغییر شکل دهید.
پارتیشن های شیشه ای همراه با پروفیل آلومینیوم
زمانی که می خواهیم در مود انواع پارتیشن های اداری برای شما صحبت کنیم باید به این مورد اشاره کنیم که بعضی از پارتیشن های اداری که از جنس شیشه هستند از پروفیل های آلومینیومی در ساخت آن ها استفاده می کنند. نکته ای که وجود دارد این است که طراحی این نوع از پارتیشن ها به صورت منحصر به فرد است و شیشه هایی که می توان از آن استفاده کرد به صورت منحنی، دوجداره، تک جداره و حتی می تواند شفاف و یا مات باشد.
استفاده از پارتیشن های داری بسیار کاربردی است زیرا شما هزینه کمی را خرج می کنید ولی از محیط بهترین استفاده را می کنید. قابلیت این جدا کننده ها و یا پارتیشن ها به این صورت است که نور از آن ها عبور داده می شود و هم چنین عایق صدا است و از منتقل شدن صدا به دیگر فضا ها جلوگیری می کند.
انواع پارتیشن ها از نظر تعداد جداره ها
در انواع پارتیشن های اداری باید این نکته را توجه ویژه ای داشته باشید زیرا شیشه هایی وجود دارد که هم به صورت تک جداره و هم به صورت دو جداره تولید می شوند که در ادامه به آن ها می پردازیم.
- جدا کننده یا پارتیشن های تک جداره اداری
- پارتیشین و یا جداکننده های اداری دو جداره
مهم ترین ویژگی های پارتیشن اداری
- پارتیشن ها قابلیت تعویض و تعمیر دارند.
- رنگ بندی در پارتیشن های اداری وجود دار.
- در پارتیشن ها می توانید قفسه و کد را نصب کنید.
- قابلیت نصب کر کره و پرده در پارتیشن های اداری وجود دارد.
- پارتیشن ها آسیبی به ساختمان وارد نمی کنند زیرا بسیار سبک هستند.
- پارتیشن ها را می توانید بعد از این که نصب کردید، جابه جا و حتی جدا کنید.
- زمان زیادی برای نصب پارتیشن های اداری وجود ندارد و با سرعت و به راحت قابل اجرا است.
استفاده از پارتیشن چه مزیتی و برتری دارد؟
استفاده از پارتیشن در هر فضایی برتری های زیادی دارد. برای مثال می توان بدون هیچ دردسر و با سرعت بالا فضا های متعددی در محیط منزل یا اداره به وجود آورد. همچنین این پارتیشن ها قابلیت جا به جایی دارند که می توانیم به راحتی از آن ها در در محیط های دیگر و به شکل دیگری استفاده کنیم. برتری دیگری که این المان دارد، هزینه بسیار پایین آن نسبت به دیوار است. به جای استفاده از دیوار های آجری، با هزینه ای بسیار کمتر و اقتصادی تر پارتیشن مورد نظر را تهیه می کنیم و فضا را مصابق با سلیقه خودمان قسمت بندی می کنیم. علاوه بر این موارد، به غیر از کاربرد اصلی پارتیشن، از ویژگی دکوراتیو بودن آن هم استفاده کرده ایم.
اهمیت استفاده از پارتیشن در محیط اداری
اهمیت اصلی استفاده از پارتیشن در دکوراسیون اداری، نیاز کارمندان به فضای خصوصی است. اگر کارمندان فضای کافی برای انجام امور خود نداشته باشند، بازده کار آن ها کم شده و همچنین از بودن در اداره احساس لذت و آرامش نمی کنند. به غیر از این، نظم و انضباط در انجام امور اداری در هر شرکت و اداره ای اهمیت ویژه ای دارد. برای نظم دادن به فضای شرکت، می توانید از پارتیشن های اداری برای جدا کردن تیم های مختلفی که در اداره مشغول به کار هستند استفاده کنید.
برای انتخاب پارتیشن اداری، بیشتر افراد پارتیشن های شیشه ای را ترجیح می دهند. این نوع از پارتیشن ها علاوه بر دکوراتیو و مدرن تر بودن، فضای تعاملی خاصی ایجاد می کنند. تعامل در محیط اداره اهمیت زیادی برای پیشبرد اهداف شرکت دارد. همچنین با وجود این نوع از پارتیشن ها به راحتی می توانیم بر کار دیگر کارمندان نظارت داشته باشیم، بدون اینکه فضای خصوصی آن ها را از بین ببریم.
سخن پایانی
در این مقاله سعی کردیم برای شما انواع پارتیشن های اداری را به طور کامل توضیح دهیم و حتی برای شما ویژگی هایی که این پارتیشن ها دارند را بگوییم و شما با توجه به نیاز و دکوراسیونی که در اداره ها دارید آن را انتخاب و خریداری کنید.
سوالات متداول انواع پارتیشن های اداری
- معایب پارتیشن بندی چیست؟
برقراری ارتباط با همکاران در پارتیشن های اداری بسیار کم است، استفاده بیش از حد از آن ها محیط را شلوغ می کند و راندمان کاری افراد کاهش می یابد، فشردگی و احساس خفگی را به کارکنان وارد می کند. - پارتیشن های اداری از نظر جنس به چند دسته تقسیم می شوند؟
پارتیشن ها از نظر جنس به پارتیشن های MDF، پارتیشن های اداری MDF و شیشه، پارتیشن های ام دی اف به همراه پروفیل آلومینیوم، پارتیشن های شیشه ای همراه با پروفیل آلومینیوم تقسیم بندی می شود.
- مزایای استفاده از پارتیشن اداری چیست؟
پارتیشن ها قابلیت تعویض و تعمیر دارند، رنگ بندی در پارتیشن ها وجود دار، در پارتیشن ها می توانید قفسه و کد را نصب کنید، قابلیت نصب کر کره و پرده در پارتیشن های وجود دارد.