مقالات مبلمان و صندلی اداری
نحوه تعمیر دسته صندلی اداری چگونه است؟

نحوه تعمیر دسته صندلی اداری چگونه است؟

چگونگی تعمیر دسته صندلی های اداری و مدیریتی

صندلی های اداری معمولا در استفاده های طولانی مدت و فشار های کاری ممکن است دچار آسیب شوند. اگر زمان آسیب دیدن دارای گارانتی باشد می توان با مراجعه به گارانتی مورد نظر صندلی را برای تعمیر نزد آنها برد تا تعمیر آن را انجام دهند. در ادامه نحوه تعمیر دسته صندلی اداری را برای شما بازگو می کنیم تا اگر صندلی ارگونومیک کامپیوتر یا اداری شما دچار مشکل شد و دارای گارانتی نبود اقدام به تعمیر آن کنید.

باید توجه داشته باشید که صندلی های اداری اگر از متریال خوبی ساخته نشده باشند خیلی زود دچار مشکل می شوند و به بدن شما آسیب می زند چرا که بیشتر خرابی های صندلی مربوط به پشتی یا دسته های آن است که در صورت خرابی شما را اذیت می کند. یکی از خصوصیات صندلی اداری مناسب داشتن متریال مناسب است. استفاده از صندلی با کیفیت بالا، پایه های فلزی و دارای مخزن پنوماتیک بزرگ که در ادامه آن را توضیح می دهیم باعث می شود تا صندلی شما کمتر دچار خرابی شود.

هزینه تعمیر دسته صندلی اداری

تعمیر صندلی مدیریتی

امروزه به دلیل بالا بودن هزینه ی خرید یک صندلی جدید، اقدام به تعمیر صندلی قدیمی می شود تا در هزینه ها صرفه جویی شود. استفاده از قطعات جایگزین با کیفیت بالا کمک می کند تا صندلی تعمیر شده از قبل بهتر باشد و سواری به مراتب راحت تر از گذشته برای شما فراهم کند.

چرا صندلی ها نیاز به تعمیر پیدا می کنند؟

صندلی ها در استفاده های طولانی و نادرست ممکن است دچار مشکلاتی شوند که به تعمیر نیاز پیدا می کنند مشکلاتی که رفع کردن آن ها بسیار ساده است و معمولا خودمان می توانیم این کار را انجام دهیم و البته مشکلاتی که گاهی هم بزرگ و دردسر ساز هستند و نیاز به دستان یک متخصص دارند تا مشکل را رفع کند. از جمله مشکلاتی که ممکن است برای صندلی شما اتفاق بیافتد.

  1. دسته صندلی دچار لقی باشد
  2. پشتی صندلی صدای جیر جیر دهد
  3. پایه های صندلی حرکت نکنند
  4. پایین رفتن صندلی بعد از نشستن
  5. بالا نیامدن صندلی پس از فشار دادن ضامن

از جمله مشکلاتی که ممکن بود برای صندلی پیش بیاید را برای شما بازگو کردیم و در ادامه بحث می خواهیم نحوه تعمیر دسته صندلی اداری را برای شما بازگو کنیم.

نحوه تعمیر صندلی اداری چگونه است؟

تعمیر دسته صندلی اداری به شرطی به صرفه و خوب است که به دست یک تعمیرکار حرفه ای سپرده شود تا از نظر استفاده از متریال خوب برای تعمیر دسته صندلی و پایه ی آن اطمینان داشته باشیم. اگر تعمیر صندلی به درستی انجام شود از روز اول هم بهتر می شود و حتی می توان صندلی هایی با پایه های ثابت را به صندلی با پایه متحرک تبدیل کرد به شرطی که تعمیر کار مجرب و حرفه ای باشد. دسته ها صندلی های اداری به آسانی مورد تعمیر قرار می گیرند. در نحوه تعمیر دسته صندلی اداری باید بگوییم تعمیر دسته صندلی اداری 2 روش دارد، تعویض دسته ها با دسته نو یا تعمیر دسته و تعویض پیچ های آن.

خرید صندلی اداری ارزان

علت های خرابی صندلی

دسته های صندلی اداری معمولا از آهن است که به وسیله رویه ای از چرم یا پلاستیک منعطف پوشیده می شود. پیچ های پایین دسته های صندلی معمولا به دلیل فشار زیاد شل می شوند و لق زدن آن ها به دلیل شل بودن پیچ ها است. برای تعمیر دسته صندلی اداری باید پیچ های آن را ابتدا در جای خود محکم کنیم سپس مهره های آن را در جای خود قرار می دهیم و آن ها را تا جای ممکن سفت می کنیم تا دوباره دچار لقی نشوند.

خرابی کدام مدل صندلی کمتر است؟

در صندلی های اداری معمولا خرابی در طولانی مدت اتفاق می افتد آن هم به این دلیل است که وزن بیش از حد مجاز روی آن قرار داده می شود یا برای کار های غیر استاندارد استفاده می شود. کار هایی مثل نشستن روی دسته ی صندلی باعث خرابی آن می شود که قبل تر نحوه تعمیر دسته صندلی اداری را برای شما توضیح دادیم و الان دلیل به وجود آمدن آن را گفتیم. صندلی هایی که دسته هایی با پایه فلزی داشته باشند در مقابل شکستگی بسیار مقاوم هستند ولی امکان شل شدن پیچ های آن وجود دارد. صندلی های که پایه ی فلزی بزرگ دارند معمولا وزن بیشتری را هم تحمل می کنند و خرابی در آنها کمتر است.

هزینه ی تعمیر صندلی اداری چقدر است؟

ابتدا باید سنجید که خرابی صندلی چقدر می باشد و تمام هزینه ها را حساب کرد حتی ایاب و ذهاب، ابتدا بررسی کنید که اگر با نحوه تعمیر دسته صندلی اداری آشنا هستید ومی توانید خودتان مشکل صندلی را برطرف کنید اقدام به تعمیر آن کنید. در غیر این صورت باید به دنبال یک تعمیرکار حرفه ای بگردید که با کمترین هزینه صندلی شما را تعمیر کند.

اگر هزینه ایاب و ذهاب را بین 50 الی 80 هزار تومان در نظر بگیریم، و مشکل را به جک هیدرولیک صندلی خلاصه کنیم چیزی حدود 300 هزار تومان تا در بیشترین حالت چیزی حدود 1 میلیون تومان برای ما هزینه خواهد داشت که با تمام این اوصاف این هزینه بسیار کمتر از چیزی است که برای یک صندلی جدید میخواهید هزینه کنید.

تعمیر صندلی اداری با مناسب ترین قیمت

تعمیر صندلی اداری

اگر مشکل صندلی شما به تعمیر دسته صندلی اداری خلاصه می شود ابتدا چک کنید که مشکل از شل شدن پیچ ها نباشد و اگر خودتان می توانید مشکل را حل کنید دیگر برای تعمیرکار هزینه اضافه ای نپردازید.

سخن پایانی درباره نحوه تعمیر دسته صندلی اداری

در پایان باید اشاره کرد که هزینه تعمیر صندلی به شرطی که به دست یک تعمیرکار حرفه ای سپرده شود می تواند هزینه ها را بسیار کاهش دهد و صرفه جویی بزرگی است چرا که قیمت یک صندلی نو چیزی حدود 5 میلیون تومان است ولی تعمیر صندلی قبلی در بیشترین حالت 1 میلیون تومان هزینه در پی دارد که به نسبت یک صندلی نو خیلی صرفه جویی بزرگی به شمار می رود.

اگر با نحوه تعمیر دسته صندلی اداری آشنا باشید می توایند مشکلات ساده ای مانند تعمیر دسته صندلی اداری را خودتان می توانید در خانه حل کنید. شرکت گلدسیت این امکان را برای مشتریان خود فراهم کرده تا مشتریان برای تعمیر صندلی های اداری خود به شرکت مراجعه کرده و در کمترین زمان ممکن و با پایین ترین هزینه اقدام به تعمیر صندلی خود کنند.

سوالات متداول

  1. قیمت پایه های متحرک برای صندلی های اداری چقدر است؟
    پایه صندلی اداری قیمتی حدود 25 هزار تومان دارد، ولی این قیمت مرجع نیست و برای استعلام قیمت باید با شرکت تماس بگیرید.
  2. آیا صندلی های ارزان قیمت هم تعمیر می شوند؟
    بله تعمیر می شوند ولی احتمال خرابی زود هنگام آنها زیاد است، بهتر است صندلی های بهتری خریداری کرد که عمر بالاتری داشته باشند و راحتی بیشتری به ما ارائه کنند.
  3. کفی صندلی هم قابل تعمیر است؟
    بله کفی صندلی اداری هم قابل تعمیر است و می توان آن را به جنس دلخواه تغییر داد تا سواری صندلی برای ما لذت بخش تر شود.
5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *