مقالات مبلمان و صندلی اداری
صندلی طبی اداری مخصوص دیسک کمر

صندلی طبی اداری مخصوص دیسک کمر

قطعا این موضوع را بخوبی می دانید که شما دوستان شاغل نصف بیشتر تایم روزانه خود را در محل کارتان و پشت میز نشسته اید همین مسئله به مرور زمان باعث ایجاد دردهایی از حمله کمرد درد برای شما می شود. این مسئله به خاطر صندلی نامناسبی است که شما در محل کار یا منزل خود از آن ها برای نشستن های طولانی مدت استفاده می کنید. تیم گلدسیت قصد دارد تا امروز به شما دوستان عزیز صندلی طبی اداری مخصوص دیسک کمر را معرفی کنید و کمی درباره مزایای صندلی طبی و اینکه در هنگام خرید آن باید چه نکاتی را مد نظر داشته باشید اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دهد.

پیشنهاد می کنیم اگر شما هم جزء آن دسته از کسانی هستید که دچار کمر دردهای شدید و دیسک کمر می باشید و قصد خرید یک صندلی مناسب را دارید با ما تا انتهای مقاله امروز همراه باشید.

خرید صندلی طبی اداری مخصوص دیسک کمر

از میان تجهیزات اداری یکی از مهم ترین ها که باید برای خرید آن توجه زیادی داشته باشید و نکات بسیار مهمی را هم مد نظر بگیرید سلامت خودتان و کارمندانتان می باشد. اگر قرار باشد شما ساعت های زیادی را روی صندلی های اداری سفت و سخت بنشینید شک نداشته باشید خیلی زود دچار کمر دردهای شدید و دیسک کمر خواهید شد.

خرید صندلی طبی دیسک کمر

نمونه صندلی طبی مخصوص دیسک کمر گلدسیت

به همین خاطر نیاز است برای سلامت خود و کادر شرکتی هم که شده صندلی های اداری ارگونومیک و مناسبی را تهیه کنید تا از دردهای کمر و دیسک کمر پیشگیری شود. برای خرید صندلی طبی اداری مخصوص دیسک کمر همچون سایر مدل صندلی های اداری باید فاکتورهای مهم زیادی را مد نظر داشته باشید که ما، در این مقاله به اختصار آن ها را برایتان توضیح داده ایم.

فاکتورهای مهم برای خرید صندلی مخصوص دیسک کمر

برای انتخاب و خرید یک صندلی طبی مناسب و ارگونومیک لازم است که نکات و فاکتورهای زیر را مد نظر داشته باشید.

  • ارتفاع صندلی طبی
  • نشیمنگاه صندلی
  • تکیه گاه و گودی کمر
  • دسته صندلی مخصوص دیسک کمر
  • پایه صندلی
  • مکانیزم صندلی ادرای طبی

ارتفاع صندلی طبی

اولین مورد از فاکتورهای مهمی که باید در زمان انتخاب و خرید صندلی طبی اداری مخصوص دیسک کمر به آن توجه زیادی داشته باشید، ارتفاق صندلی است که قصد دارید آن را بخرید. زمانیکه که روی همچین صندلی های اداری می نشینید باید این امکان را به خوبی در اختیار داشته باشید که بتوانید ارتفاع صندلی را مناسب با قد خود تنظیم کنید.

این تنظیمات باید به گونه ای باشد که کف پاهای شما به زمین برشد و به راحتی پاهایتان را بتوانید دراز کنید. اصولا یک ارتفاع مناسب در صندلی ارگونومیک مخصوص دیسک کمر با توجه به میانگین قدی افراد بین 40.45 تا 53.35 می‌باشد.

نشیمنگاه صندلی

نکته و فاکتور مهم بعدی، نشیمنگاه صندلی مورد نظر شما می باشد. صندلی های طبی مخصوص دیسک کمر دارای عرض نشیمنگاه حدودا 42 تا 50 سانتیمتر می باشد. طراحی این صندلی ها به طوری است که حدود 2 تا 3 سانتی متر از ران ها پهن‌تر باشد و طول نشیمنگاه حدود 37 تا 43 سانتی متر باشد که البته برای افراد با وزن بیشتر باید طول و ارتفاع نشیمنگاه بیشتری در نظر گرفته شود.

این نکته را هم مد نظر داشته باشید که برای جلوگیری از سر خوردن روی صندلی باید یک فرو رفتگی سطحی به همراه لبه که به حالت گرد می‌باشد در جلو صندلی وجود داشته باشد.

تکیه گاه و گودی کمر

همه شما دوستان عزیز این موضوع را بخوبی می دانید که ستون فقرات بدن به شکل منحنی می باشد. بنابراین باید صندلی طبی را خریداری کنید که مناسب با این انحنا یا گودی کمر را در ارتفاع 14 تا 21 سانتی‌متری از پایین، پر کند. صندلی های اداری طبی مخصوص دیسک کمر باید به گونه ای طراحی شوند تا به راحتی قابل تنظیم بوده و شما در هر زاویه که می خواهید بتوانید آن را تنظیم کنید.

دسته صندلی مخصوص دیسک کمر

یکی از مهم ترین بخش های صندلی طبی اداری مخصوص دیسک کمر دسته های آن ها می باشد. پس توجه کنید صندلی طبی که می خرید قابلیت تنظیم دسته ها را داشته باشید. دارا بودن این ویژگی و قابلیت در صندلی های مخصوص دیسک کمر و صندلی های اداری طبی باعث رفع خستگی دست‌ها و شانه‌ها می‌شود و همچنین از صدمه به مچ‌ها و افتاده شدن شانه‌ها در طول فعالیت روزانه شما جلوگیری می کند.

پایه صندلی

پایه هایی که برای این مدل طندلی ها طراحی شده اند معمولا پنج چرخ می باشد که از آلومینیوم یا فولا بسیار مقاوم می باشند. البته در برخی از این صندلی های طبی از چرخ های بی صدا هم استفاده می شود. پایه‌های این صندلی به صورت متحرک می‌باشد تا کاربر بتواند به راحتی در هر جهتی حرکت داشته باشد.

مکانیزم صندلی ادرای طبی

مکانیزم صندلی یکی از مهمترین قطعات صندلی به شمار می آید. برای طراحی صندلی های اداری طبی از مکانیزم سینکرون استفاده می‌شود تا شما بتوانید به راحتی تکیه‌گاه و نشیمن‌گاه را در زاویه دلخواه خود به حرکت در بیاورید و همچنین در هر نقطه‌ای که دوست دارید، آن‌ها را ثابت کنید.

بهترین صندلی مناسب دیسک کمر

بنابراین با توجه به فاکتورها و نکاتی که در مطالب بالا به آن ها اشاره کرده ایم می توان گفت بهترین صندلی طبی مخصوص دیسک کمر، صندلی است که قابل تنظیم باشد، دارای پشتیبانی کمر باشد و به‌درستی خم شود.

در نهایت اینکه

ما سعی کرده ایم تا امروز و با ارائه این مقاله درباره صندلی طبی مخصوص دیسک کمر، فاکتورهایی که برای خرید این صندلی باید مد نظر داشته باشید کمی اطلاعات در اختیار شما عزیزان قرار دهیم تا بهتر بتوانید برای خرید صندلی طبی اداری تصمیم گیری کنید. مشاوران و همکاران ما نیز از طریق سایت goldsit.ir در این زمینه بیشتر شما را راهنمایی خواهند کرد.

سوالات مربوط به صندلی طبی اداری مخصوص دیسک کمر

  1. برای خرید صندلی اداری مناسب برای دیسک کمر چه نکاتی را باید مد نظر داشت؟
    قابلیت تنظیم پشتی صندلی و نحوه قرار گرفتن مهره‌ها را روی آن، پشتی صندلی حالت فنری باشد، دارای تکیه‌گاه ارگونومیک برای ستون مهره‌ها، حفظ ارگونومی ستون مهره‌ها و حالت s مانند آن و قابلیت نصب بالشتک مخصوص.
  2. صندلی طبی را باید بر چه اساس انتخاب و خریداری کرد؟
    صندلی طبی را بر اساس مکان، شغل و ابعاد بدنی خود انتخاب کنید.
  3. جنس روکش های صندلی اداری طبی مخصوص دیسک کمر باید چه باشد؟
    جنس روکش های استفاده شده در صندلی باید از نوع ضد تعریق یا توری باشد که هوا را به خوبی جریان دهد.
5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *